WiNTERDiPTRiP

collectief ter bestrijding van winterdips

WINTERDIPTRIP

Wat vooraf ging:


Mijn man en ik. Het lukt ons de laatste weken niet. Elkaar graag zien. Hij kijkt me aan, zegt dat als 'ons gevoel' toch elk jaar terugkomt, we beter uit elkaar gaan. Maar we hebben beiden nog twijfels. Want met wie moeten we dan in godsnaam ons geluk delen? Bij wie gaan we razen en stilvallen? 


Ik vertel het een vriendin. Die worstelt met hetzelfde en de vriend van een vriendin van die haar vriendin, wel, hij ook.
Het blijkt dat heel wat mensen last hebben van een seizoensafhankelijk relatiedipje. We komen van relatietherapie tot een (gefantaseerde) LSD-liefdestrip (maar we zijn een beetje bang voor het chemische) en stranden bij een winterdiptrip. Wat is een 'winterdiptrip'?

De winterdiptrip is een kleine tweedaagse die bij partners in een relatiedipje of bij een vriendschappelijk relatiedalletje kan worden ingezet. 
Tijdens deze tweedaagse in onze schone westhoek word je ondergedompeld in een zintuiglijk bad. Je wordt aan de hand van echte brievenpost meegenomen in winterwonderwereldland. CONCREET:


De winterdiptrip start steeds op donderdag om 10u30 en eindigt vrijdag om 15u. 


Je ontvangt alle info voor de eerste locatie per post. Gedurende de winterdiptrip ontvang je op de andere locaties nieuwe brieven die je de weg wijzen.


Je overnacht - afhankelijk van het lot - in een jungle, een boekenparadijs of een vurige liefdesstek. Je komt letterlijk en figuurlijk in een andere wereld terecht waar vertragen voorop staat. Naast jullie gezellig en vernieuwend verblijf beleven jullie een zintuiglijk avontuur. 

De prijs bedraagt 597,- per koppel. Deze prijs omvat alle maaltijden, alle activiteiten en een fotoreprotage met alle digitale beelden. Zowel voor de overnachtingen als de lunch wordt er samengewerkt met lokale handelaars (kunstenaars :-)) die hun idylle zelf creëren. 


Om het concept uniek te houden zijn het aantal arrangementen heel beperkt.  

Ben je benieuwd maar bevat de winterdiptrip teveel toevalligheden? Wil je een uitgebreider programma voor je inschrijft? Stuur een mailtje naar info@ann-elise.be.BOEKEN IN 2023 IS NIET MEER MOGELIJK. SCHRIJF JE IN VOOR MEER INFO OVER DE EDITIE VAN 2024

 
 
 
 
 
 
 
 
 

WEES NIET SIP,
BOEK 

EEN WINTERDIPTRIP :-)